Thursday 23rd May 2024

Suplimente naturale pentru pierderea în greutate

July 27, 2023 by admin
No Comments

Aici mi-am dat seama o listă de suplimente naturale pentru pierderea în greutate și pentru sănătate.

Serotonina te ajuta sa te opresti din alimentatie dupa ce ai consumat zilnic cantitatea recomandata de alimente. Nivelurile scăzute de serotonină stimulează centrii de control al poftei de mâncare din creier, ducând la pofte puternice de carbohidrați în special și conducând la supraalimentare.

În studiile de cercetare, 5-hidroxitriptofanul suplimente naturale (cunoscut și ca 5-HTP) este precursorul imediat al serotoninei (5-HT, 5-hidroxitriptamina). Serotonina joacă un rol important în reglarea dispoziției, a apetitului, a temperaturii corpului și a secreției diferiților hormoni.

S-a demonstrat că acest tip de supliment natural promovează pierderea în greutate prin creșterea sațietății, ceea ce duce la consumul mai puțin de calorii la mese și suprimarea apetitului.

5-HTP este extras din sămânța unei plante africane numită Griffonia simplicifolia și este un supliment natural pentru pierderea în greutate și pentru alte tulburări din organism.
Ar trebui să fie recomandat doar de un medic naturist sau de un alt practician din domeniul sănătății calificat corespunzător.
Efectele secundare pot include greață ușoară.

Trigliceride cu lanț mediu
Aceasta este o grăsime saturată care se găsește în uleiul de sâmburi de struguri și uleiul de cocos. Trigliceridele cu lanț mediu (MCT) sunt suplimente naturale pentru pierderea în greutate și cresc metabolismul, ajutând la arderea mai multor calorii în timpul zilei. Spre deosebire de trigliceridele cu lanț lung (LCT), care sunt forma de grăsime ingerată și stocată de organism, MCT sunt rapid transformate și arse ca energie. Medicii recomandă MCT pentru tratamentul obezității. Ei sugerează să se integreze una până la două linguri pe zi în dietă, de exemplu, ca ingredient în sosurile de casă pentru salate. MCT trebuie introdus în dietă treptat pentru a evita iritarea stomacului. O dietă săracă în LCT ar trebui menținută pentru un beneficiu maxim. Persoanele cu diabet zaharat, boli pulmonare sau hepatice sau alte afecțiuni de sănătate ar trebui să evite MCT.

Cofeina (cafea, ceai, nuca de cola, guarana)
Metilxantinele din produsele cu cofeină au un efect termogenic asupra organismului, care poate promova pierderea în greutate. Poate fi găsită între suplimentele naturale pentru pierderea în greutate, cu toate acestea, metilxantinele au un efect negativ asupra sănătății generale a organismului, deși este natural, mai ales atunci când sunt luate în cantități mari pentru perioade lungi de timp. Ele pot crește tensiunea arterială, crește ritmul cardiac și pot provoca insomnie sau anxietate.

Vitamine și suplimente naturale pentru pierderea în greutate
Multivitamine naturale, Biotină, Vitamina A, B, C, D și E. Sunt ideale pentru o modalitate sănătoasă alternativă, care duce, de asemenea, la o pierdere sănătoasă în greutate atunci când urmați o dietă săracă în calorii. Aceste suplimente de vitamine vă vor ajuta să mâncați mai puțin și rămâne sănătos.

Supliment de minerale și calciu
Multiminerale, supliment de calciu, Cal-Mag, potasiu, magneziu, seleniu, crom, fier, silice și zinc. Sunt, de asemenea, bune pentru sănătatea generală, ceea ce duce, de asemenea, la o scădere sănătoasă în greutate atunci când urmează o dietă săracă în calorii. Acest mineral suplimentele te vor ajuta să mănânci mai puțin și să fii sănătos.

Antioxidanți și ierburi antioxidante
Ierburi și suplimente antioxidante precum acidul alfa lipoic, CoQ10, extractul din semințe de struguri, picnogenol și luteină. Suplimentele cu antioxidanți din plante ajută organismul să rămână mai sănătos și mai tânăr.

Suplimente naturale verde
Încercați suplimentele cu alimente verzi ale naturii pentru sănătate și pierderea în greutate. Dieta modernă este saturată cu alimente procesate și greu de digerat, care creează un nivel ridicat de acid în organism, provocând boli și boli. Ingredientele naturale din plante verde ajută la neutralizarea acestui acid și trage echilibrul sângelui și țesuturilor înapoi la corpul alcalin ideal în timp ce hrănesc organismul cu nutrienți din alimente verzi.

Acizi grași esențiali
O gamă completă de combinații de uleiuri Omega, acizi grași esențiali, ulei de primulă, ulei organic din semințe de in și ulei de ficat de cod suplimente cheie pentru remedii alternative pentru sănătate. grăsimea este dăunătoare pentru pierderea în greutate. Acizii grași esențiali ajută la formarea membranelor celulare sănătoase, la dezvoltarea și funcționarea corectă a creierului și a sistemului nervos și la producerea de substanțe asemănătoare hormonilor. Aceste substanțe chimice reglează numeroase funcții ale corpului, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol, a vâscozității sângelui, a vasoconstricției, a răspunsurilor imune și inflamatorii.

Suplimente de aminoacizi
Complexul complet de aminoacizi oferă atât aminoacizi esențiali, cât și neesențiali într-o formă foarte biodisponibilă. Atunci când este combinat cu un aport zilnic adecvat de proteine, acest supliment ajută la producerea unui amestec echilibrat de aminoacizi în organism pentru a susține creșterea sănătoasă a țesuturilor.